Ota tietosuoja-asetus haltuun koulutuksen avulla!

Tietosuojan toteutuminen ei ole vain organisaation IT-osaston tehtävä, vaan mitä suuremmassa määrin kaikkien henkilötietoja käsittelevien henkilöiden asianmukaista toimintaa. Järjestämme tietosuojakoulutuksia yhteistyössä Facilor Oy:n Matti Vepsäläisen kanssa. Näin saamme koulutuksiin tarvittaessa vahvaa asiantuntemusta sekä tietoturvasta, että HR-puolen aihepiireistä.

Koulutuksissa käydään läpi sopivasti tietosuoja-asetuksen teoriaa, jotta asetuksen tausta ja peruskäsitteet saadaan haltuun. Tämän jälkeen avataan käytännönläheisten case-esimerkkien avulla tyypillisiä tietosuojahaasteita erilaisissa tilanteissa.

Asiakaskohtaiset koulutukset

Organisaation johdon koulutus

Henkilöstön koulutus

Käytännönläheinen koulutus on myös tehokas keino saada henkilöstö sitoutumaan asetuksen tuomiin muutoksiin organisaation toiminnassa!

Organisaation johdon koulutus

Johdon koulutuksessa keskitytään niihin muutoksiin, joita organisaation toiminnassa, tietojärjestelmissä ja sopimuksissa tulee tehdä tietosuoja-asetuksen velvoitteiden toteuttamiseksi. Koulutuksen kautta saadaan hyvä ymmärrys tarvittavista kehittämistoimenpiteistä ja niiden tärkeysjärjestyksestä.

Henkilöstön koulutus

Tietosuoja toteutuu lopulta ihmisissä. Siksi sen toteutus pitää saada koko organisaation toiminnaksi. Koulutuksen avulla jokainen henkilötietoja käsittelevä työntekijä ymmärtää, mihin hänen on kiinnitettävä huomiota omassa työssään.

Koulutus toteutetaan aina kohderyhmän mukaan. Painotus voi olla esimerkiksi henkilöstöhallinnon, myynnin, asiakaspalvelun tai vaikkapa tilaus-toimitusprosessien ympärillä.

Yleinen koulutus

Järjestämme yleisiä tietosuojakoulutuksia, joihin on on helppo osallistua, kun yksittäisillä henkilöillä on tarve ottaa asetus haltuun.

Huom! Kauppakamarin tietosuojakoulutuksissa olemme neuvotelleet sekä Kauppakamarin että Henryn jäsenille jäsenetuhinnan. Muistathan mainita jäsenyyden ilmoittautumislomakkeella.

Koulutuskalenteri

Koulutuksemme ovat saaneet erinomaista palautetta konkreettisesta lähestymistavasta tietosuoja-asetuksen haasteisiin:

”Antoi askelmerkit etenemiseen näissä asioissa omassa organisaatiossa.”

Päivi Anttila, KSSHP

”Asiat asettuivat konkretian tasolle.”

Tiina Kupari

”Hankalasta / monimutkaisesta asiasta saatu sopivasti konkreettinen ja ymmärrettävä.”

”Hyvä kouluttaja, hyvä ulosanti, esimerkit mukavasti elävöittivät luentoa.”

”Herätteli tekemään oman työn tietosuojan näkökulmasta entistä tarkemmin.”

”Esimerkkien kautta asian läpikäynti, ei ollut ”luentomainen” vaan keskusteleva”

Osallistuja Limingan kunnasta

”Hyvä käytännön näkökulma asiaan.”

Millaisia tarpeita tietosuojakoulutukselle teidän organisaatiossanne on?

Ota yhteyttä niin sovitaan tarpeeseenne parhaiten sopivasta koulutuksesta:

Ota yhteyttä!